У Шацькому районі посилено патрулюють лісові масиви та мисливські угіддя

09.12.2017 / Новини

У листопаді у Шацькому районі стартував сезон полювання.

Мисливці, які вирішили піти на полювання повинні дотримуватися встановлених норми. Допускатимуться до полювання лише ті, хто має всі необхідні документи, передбачені статтею 14 Закону України «Про мисливське господарство та полювання»: державне посвідчення мисливця; ліцензія, відстрільна картка, відповідний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю у разі її використання; паспорти на собак мисливських порід.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

З метою контролю за такими ситуаціями здійснюється посилене патрулювання лісових масивів та мисливських угідь працівниками груп оперативного реагування та фахівцями ДП «Шацьке УДЛГ».

З ініціативи начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка відбулося спільне патрулювання шацьких лісівників.

У пошуках порушників взяли участь Микола Кузнєцов, головний лісничий ДП «Шацьке УДЛГ», Василь Бондар, член групи оперативного реагування підприємства та представників засобів масової інформації.

За час патрулювання мобільна група виявила порушення щодо закону про полювання, відповідно склала адміністративні протоколи про відсутність у мисливців документів на собак та порушення правил полювання загалом.

Такі ж патрулювання лісу із залученням громадських активістів здійснюються не лише в Шацькому районі, а й загалом на Волині.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*