У Шацькому районі понад 30 дітей особливої долі потребують даху над головою

25.10.2016 / Новини

У понеділок, 24 жовтня відбулася чергова оперативна нарада під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука.

Серед основних питань  –  забезпечення захисту житлових та майнових прав дітей, які проживають на території району.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Людмила Єрофєєва поінформувала про те, що станом на 24 жовтня на первинному обліку служби у справах дітей перебуває 32 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

З них: 8 дітей мають житло на праві власності і 24 дітей – на праві користування. Із загальної кількості дітей, які мають власне житло, у 4-х дітей наявні документи на право власності. Право на земельну частку (пай) мають 5 дітей. Документи про право на спадщину за законом на земельну частку (пай) наявні у 3 дітей. Службою у справах дітей райдержадміністрації проводиться робота з опікунами/піклувальниками щодо виготовлення документів про право на спадщину за законом.

Впродовж 10 місяців 2016 року підготовлено та розроблено 4 дозволи на вчинення правочинів з житлом, право користування яким мають діти. Всі вони надавалися з максимальним урахуванням інтересів неповнолітніх.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*