У Шацькому районі обіцяють не закривати відділення “Укрпошти”

30.11.2018 / Новини

Наприкінці минулого місяця у багатьох ЗМІ з’явилися публікації про те, що частина відділень “Укрпошти” буде зачинено.

Така інформація занепокоїла й жителів Шацького району, про що вони неодноразово розповідали на виїзних прийомах керівництву району, – повідомляє прес-служба Шацької районної ради.

Відповідно до обласного керівництва “Укрпошти” Шацька районна рада підготувадла звернення, яби ті офіційного роз’яснили ситуацію. Керівництво Волинської дирекції ПАТ “Укрпошта” надіслало відповідь, – пише Район.Шацьк.

Питання щодо отримання якісних поштових послуг, зокрема доставка пенсійних виплат, буде розглядатися на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, яке відбудеться 3 грудня.

Так, у листі йдеться, що в останні роки помітні тенденції збитковості відділень, які діють у сільській місцевості. Загалом в області діє 449 відділень поштового зв’язку, з якиз 381 – знаходяться у сільській місцевості. Відповідно до нормативної чисельності та законодавчих нормативів, сільських відділень поштового зв’язку на Волині потрібно 342, – повідомляють обласні поштовики.

“Але закриття поштових відділень у селах Шацького району до кінця року не планується, крім закритих тимчасово, до укомплектування кадрами, послуги співробітниками надаватимуться у звичайному режимі зігдно зі встановленим графіком роботи”, – йдеться у листі-відповіді.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*