У Шацькому районі нетверезі пасажири автівки побили поліцейського

06.07.2016 / Новини

В селі Світязь під час зупинки транспортного засобу, водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння, пасажири вели себе зухвало, ображали працівників поліції та побили слідчого.

Учора, 5 липня на вулиці Набережній в селищі Світязь Шацького району поліцейські зупинили автомобіль «Ауді 80», стосовно якого правоохоронці отримали інформацію про порушення його водієм правил дорожнього руху.

Про це повідомляє Головне Управління Нацполіції у Волинській області.

Крім того, згідно з цією ж інформацією, водій авто, ймовірно, перебував у нетверезому стані.

На вимогу працівників поліції вийти з транспортного засобу для того, щоб визначити стан алкогольного сп’яніння, водій в категоричній формі відмовився. Четверо пасажирів «Ауді 80» поводилися зухвало, ображали працівників поліції, погрожували їм фізичною розправою.

Один із пасажирів автомобіля, 18-річний житель селища Цумань Ківерцівського району, наніс удар кулаком в обличчя поліцейського. Потім пасажири автомобіля побили слідчого й втекли з місця інциденту.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Особи правопорушників поліція встановила. За вчинення цього злочину їм загрожує, зокрема, позбавлення волі на термін до п’яти років.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*