У Шацькому районі найактуальнішими є професії сфери обслуговування

28.07.2016 / Новини

Адже економіка району тісно пов’язана з розвитком туризму.

У Шацькому районному центрі зайнятості за участю першого заступника голови Шацької районної державної адміністрації Сергія Сидорука було проведено круглий стіл на тему: «Солідарна відповідальність за працевлаштування особи, роботодавця, держави».

Про це інформує Шацький районной центр зайнятості у Facebook.

Директор центру зайнятості Мирослава Терета поінформувала учасників заходу про форми співпраці з роботодавцями та поділилась враженнями від спільної поїздки з представниками Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в Рівненський центр професійно-технічної освіти.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Лідія Шеметило зазначила, що економіка району тісно пов’язана з розвитком туризму, то відповідно й професії завжди актуальні ті, які пов’язані зі сферою обслуговування: кухар, офіціант, продавець, охоронець, менеджер, молодша медична сестра та інші.

Директор Шацького лісового коледжу імені Василя Сулька Ігор Жмурко поділився враженнями від поїздки в Естонію, де населення навчається протягом всього життя. При невеликій кількості людей з вищою освітою громадяни незалежно від віку можуть легко змінити робітничу професію та місце роботи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*