У Шацькому районі колядувала-щедрувала “Лісова пісня”

13.01.2017 / Новини

Народний ансамбль “Лісова пісня” готується до фестивалю колядок та щедрівок в Польщі. Впродовж тижня він віншував по адмінустановах та організаціях Шацького району.

Одними з найурочистіших та найважливіших релігійних подій року, які не поступаються Великодню, є період святок – колядування, щедрування та Водохреща. У ці дні колядками та щедрівками повняться оселі, звучать повсюди величання з народження Спасителя світу – Ісуса Христа.

Цього тижня колядки та щедрівки дарували державним установам Шацького району, працівникам соціальної сфери та іншим структурам учасники народного ансамблю «Лісова пісня» однойменного санаторію.

Його багаторічний незмінний керівник Галина Корнелюк розповідає, що за півтори-дві години колядувань їх гостинно та щедро приймали у Шацькому лісовому коледжі ім.В.Сулька, конторі ДП «Шацьке УДЛГ», Шацькій райдержадміністрації та районній раді, Шацькому відділенні поліції, редакції газети «Шацький край», управлінні праці та соціального захисту населення Шацької РДА, Шацькій районній лікарні, центральних магазинах селища, перукарні «Вікторія» та багатьох інших установах.

Віночок колядок, з якими народний ансамбль має намір виступити на міжнародному фестивалі колядок і щедрівок у Польщі, проймав слухачів у самісіньке серце, славлячи у піснях подію двотисячолітньої давнини, створюючи в кожній установі атмосферу щирості та святкової радості.

Віта Шепеля

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*