19 призовників з Шацького району підуть в армію восени

31.08.2018 / Новини

Про перебіг призовної кампанії на строкову військову службу говорили 29 серпня, на нараді під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Плейтуха.

Про це йдеться на сайті райдержадміністрації.

Військовий комісар райвійськкомату Олег Кивлюк поінформував про стан призовних ресурсів в районі та наголосив, що план осінньої призовної кампанії на строкову військову службу становить 19 осіб. Також він звернувся до голів сільських рад з проханням поліпшити співпрацю, адже тільки спільні зусилля допоможуть забезпечити якісне наповнення лав ЗСУ.

Юрій Ярощук, заступник військового комісара – начальник відділення комплектування Шацького РВК, дав роз’яснення щодо окремих питань організації та ведення військового обліку призовників. Також він проаналізував роботу усіх сільських рад щодо проведення оповіщення призовників (з 267 кандидатів – 13 оповіщено ) та наголосив на вчасному поданні актів.

Детально обговорили й на нараді питання відправки військовозобов’язаних кандидатів для участі у навчальних зборах резерву.

Зокрема, Олександр Давидюк, начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів, солдатів запасу, поінформував присутніх про головну мету навчальних зборів, якою є набуття та підтримання на належному рівні умінь та навичок за військово-обліковими спеціальностями, підвищення кваліфікаційного рівня резервістів у військовій справі, грошові виплати та інше.

Віктор Плейтух закликав присутніх знаходити більш ефективні методи роботи для проведення призовної кампанії та потужніше проводити роз’яснювальну роботу на місцях для підвищення свідомості громадян.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*