У Шацькому лісовому коледжі пройшла зустріч колишніх студентів (фото)

24.03.2016 / Новини

Вже традиційно у березні у Шацькому лісовому коледжі ім. Валентина Сулька відбувається зустріч колишніх студентів. Цього разу до альма-матер з’їхалися випускники 1976, 1986, 1996 та 2006 років. Багато з них зараз працюють в лісогосподарствах майстрами лісу, помічниками лісничих, лісничими, інженерами лісового господарства, головними лісничими та директорами лісгоспів.

Ведучі Вікторія Запорожець та Юрій Кушнір згадали про студентів коледжі, які воюють, воювали і полягли на сході України, і попросили всіх вшанувати пам’ять загиблих патріотів хвилиною мовчання.

Директор Шацького лісового коледжу ім. Валентина Сулька Ігор Жмурко нагадав про славну історію навчального закладу, його випускників та викладачів, розповідає про сьогодення та перспективи коледжу, який вже зорієнтований на інститут лісівництва.

Випускник 1976-го року екс-голова Державного агентства лісових ресурсів України Валерій Черняков подарував рідному коледжу бойовий прапор з підписами бійців добровольчого батальйону, у складі якого і він зараз воює на Сході України.

Повен зал випускників різних років навчання з цікавістю слухав і пісні, і відеопослання своїх друзів, що не змогли особисто приїхати на зустріч, із задоволенням передивилися відеофільми про сучасне життя коледжу.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*