У Шацькому коледжі відбулося змагання лісорубів (ФОТО)

10.06.2017 / Новини

Серед студентів Шацького лісового коледжу імені В.В.Сулька  відбулися  традиційні змагання  лісорубів, організовані цикловою комісією технічних дисциплін.

За звання «кращий» з розбирання і збирання пиляльного вузла пили, обрізки сучків, точного розкряжування та розкряжування деревини комбінованим способом  змагалися студенти третього курсу.

Про це інформує сайт навчального закладу.

Організатори заходу акцентували на дотриманні вимог охорони праці під час виконання усіх вправ, швидкості їх виконання та недопущенні порушення розроблених правил.

До складу журі увійшли викладачі коледжу. Спостерігати за гарячими баталіями мали змогу студенти старших та молодших курсів, викладачі .

Журі оцінювало  фаховий рівень за такими критеріями, як швидкість роботи, якість і точність виконання завдання та дотримання техніки безпеки. До речі, саме за порушення правил безпечної поведінки при виконанні усіх вправ деякі учасники змагань отримали штрафні бали, що позначилося на кінцевому результаті.

Та, мабуть, найбільше захоплення у спостерігачів і самих лісорубів викликав останній етап змагань –  коління дров. Тут лісоруби мали можливість показати не лише свої професійні навики, а й спритність та витримку.

За підсумками усіх конкурсів, переможцем стала група ЛГ-35 в складі Базюка Андрія, Краснодемського Валерія та Приймака Анатолія.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*