У Шацької ОТГ просять пільги на земельний податок

08.02.2019 / Новини

 7-го лютого у Шацькій ОТГ відбулося засідання постійної комісії з питань економічної політики, фінансування, планування бюджету, комунального майна та власності.

Як йдеться на сайті органу місцевого самоврядування, депутати розглянули питання про оплату навчання у Любомльській дитячій музичній школі, про надання коштів на придбання комп’ютера Шацькому відділенню поліції Любомльського відділу поліції, про утримання ФАПів, про затвердження заходів на 2019 рік до “Програми матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони Шацького районного військового комісаріату на 2017-2020 роки” та передбачення коштів на закупівлю форми одягу та засобів зв’язку у 2019 році.

Окрім того, до Шацької ОТГ з клопотанням звернулися дві структури району – Шацький національний природний парк та керівництво санаторію “Лісова пісня”, які просили надати пільги в оподаткуванні на 2019 рік зі сплати земельного податку.

У зв’язку зі змінами у податковому законодавстві депутати – члени профільної комісії розглянули питання про внесення змін та доповнень до рішення Шацької селищної ради від 26.06.2018 р №35/4 “Про встановлення туристичного збору на території Шацької селищної ради”.

Остаточні рішення по цих питаннях будуть приймати на найближчій сесії Шацької ОТГ.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*