У Шацькій райдержадміністрації контролюють виплату “мінімалки”

13.12.2017 / Новини

Перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух провів засідання міжвідомчої робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

Про це інформує сайт райдержадміністрації.

Розглядалися два питання: «Про дотримання мінімальних гарантій на підприємствах, установах та організаціях району» та проведену роботу та вжиття заходів в частині дотримання законодавства з «Про дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці».

Розглядаючи перше питання Віктор Плейтух зазначив, що  забезпечення в районі дотримання рівня заробітної плати не нижче мінімальної є на постійному контролі в Шацькій райдержадміністрації.

Головний лікар КЗ центру первинної медико-санітарної допомоги Любомльського та Шацького районів Тетяна Васенько повідомила, що на території Шацького району згідно штатного розпису у кожному ФАПі 0,5 ставки має молодший медперсонал (санітарка) відповідно до законодавчих норм.

Світлана Сулік, начальник Шацького відділення Ковельської ОДПІ ознайомила присутніх із списком юридичних та фізичних осіб у яких середньомісячна заробітна плата нижче мінімальної.

Начальник Шацько-Любомльського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Віктор Гірич поінформував присутніх про платників до Пенсійного фонду, яким нараховано заробітну плату менше законодавчо встановленого мінімуму.

Щодо другого питання про проведену роботу та вжиття заходів в частині дотримання законодавства з дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці Віктор Плейтух ознайомив з поясненнями підприємців та керівників юридичних осіб.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*