У Шацькій гімназії відбувся свій “Oktoberfest”

23.11.2017 / Новини

За ініціативи міністрів закордонних справ Німеччини та України 2017-2018 навчальний рік був проголошений роком німецької мови.

Це зроблено для того, щоб після початку дипломатичних взаємин, які тривають вже 25 років, ще більше поглибити взаємну довіру та дружбу між країнами, а також посилити співпрацю у сфері освіти та культури обох держав.

В звʼязку з цим у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк» 15-го листопада відбувся районний семінар вчителів іноземних мов, – йдеться на сайті навчального закладу.

Саме Шацька школа-гімназія стала платформою початку проведення заходів, присвячених року німецької мови. Семінар розпочався святом “Oktoberfest”. У ньому взяли участь школярі 11-го та 7-х класів. Слід зазначити, що учні 11-го класу лише другий рік вивчають німецьку мову, як другу іноземну, проте показали максимальний позитивний результат.

Далі методист районного відділу освіти Ціпошук Т.І. вказала на цілі та мету проведення заходів німецькою мовою в школах району, на потребу більш поглиблено вивчати цю мову. Адже залучати учнів до розуміння чужої культури, вчити поважати її, цінувати самобутність звичаїв та традицій народу, мова якого вивчається, сприяти формуванню позитивних морально-етичних якостей.

1 Коментар У Шацькій гімназії відбувся свій “Oktoberfest”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*