У Шацьк направлять додаткову кількість поліцейських

07.07.2018 / Новини

В розпорядження керівництва Шацького відділення поліції буде направлено 15 працівників поліції з числа співробітників апарату ГУНП та інших територіальних підрозділів.

Цих працівників залучатимуть до несення служби в складі піших та автомобільних нарядів в дитячих таборах, пансіонатах та на базах відпочинку біля озера Світязь у цілодобовому режимі.

Про це йдеться у відповіді Головного управління Національної поліції Волинській на запит депутата Волинської обласної ради Костянтина Зінкевича щодо збільшення штатної чисельності та матеріально-технічного забезпечення Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції, розміщеній на сайті Волинської обласної ради.

Також, до виконання цих завдань планується залучити 2 екіпажі працівників Управління патрульної поліції у Волинській області. Крім того, на період літнього оздоровчого сезону, з метою посилення оперативних позицій щодо боротьби зі злочинністю, Шацькому відділенню поліції буде надаватися практична допомога працівниками оперативних підрозділів апарату ГУНП та територіальних підрозділів поліції.

Це питання знаходиться на постійному контролі у керівництва ГУНП у Волинській області. Відповідний документ підписав начальник ГУНП у волинській області генерал поліції третього рангу Петро Шпига у відповідь на депутатський запит.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*