У Шацьку відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти (ФОТО)

07.10.2019 / Новини

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. З нагоди цього свята в актовому залі Шацького лісового коледжу імені В.В. Сулька відбувся урочистий захід, де вітали вчителів та працівників дошкільних навчальних закладів району та об’єднаної територіальної громади.

Привітали освітян перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації Віктор Плейтух, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Єрофєєва, голова райкому профспілки працівників освіти та науки Катерина Редько, виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради (ОТГ) Людмила Цевух та начальник гуманітарного відділу Шацької селищної ради Анатолій Павлей і звичайно,  господар закладу директор Шацького лісового коледжу Ігор Жмурко, – йдеться на сайті Шацької РДА.

У своєму вітальному слові перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Плейтух привітав вчителів та вихователів із професійним святом, побажав успіхів у їхній благородній педагогічній діяльності, нових творчих звершень, міцного здоров’я, невичерпної енергії та людської поваги.

«Вчителі та вихователі – це ті люди, які вкладають в дітей не тільки міцні знання, а й частинку себе, частинку своєї душі і саме вчителі та вихователі натхненно вихов

ують майбутнє нашої України» – зазначив Віктор Павлович.

За сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток дошкільної та навчальної освіти та з нагоди Дня працівників освіти, Дня вихователя та всіх дошкільних працівників  було нагороджено більше 50 освітян почесними грамотами та подяками: Міністерства освіти і науки України; управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації; Шацької районної державної адміністрації; Шацької районної ради; відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації; районної організації профспілки працівників освіти і науки та Шацького лісового коледжу імені В.Сулька.

Під час заходу для всіх присутніх у залі звучали музичні вітання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*