У Шацьку обрали переможців проектів місцевих ініціатив навчальних закладів

16.05.2019 / Новини

7-го травня, у Шацьку відбулося перше організаційне засідання Конкурсної ради проектів місцевих ініціатив навчальних закладів.

Про це інформує прес-служба Шацької райради.

Нагадаємо, в лютому Шацькою районною радою було оголошено конкурс для навчальних закладів Шацького району з метою активізації місцевих ініціатив навчальних закладів, громадських організацій району та посилення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства, задля розробки та впровадження механізмів співпраці районної ради із громадськими організаціями району, зміцнення матеріальної бази навчальних закладів та ефективного використання бюджетних коштів.

За умовами конкурсу, для участі учасники могли подати заявку до 1 травня за формою, затвердженою розпорядженням. Максимальний розмір співфінансування проекту за рахунок коштів районного бюджету становить 100 тис. грн. Кожен учасник конкурсу при поданні проектної заявки повинен підтвердити можливість співфінансування не менше 5% від загальної суми витрат, необхідних для реалізації проекту. Для конкурсу також визначені пріоритетні напрямки, за якими відбувається відбір конкурсних проектів.

На конкурс місцевих ініціатив надійшло 15 проектів від навчальних закладів Шацького району. До участі не долучилася лише Ростанська школа. Загальна сума усіх проектів 672,331 тис. грн. Конкурсною радою було розглянуто проекти та під час гарячого обговорення було прийнято рішення оцінювати роботи, подані на конкурс за такими критеріями: відповідність умовам конкурсу та якість оформлення, актуальність та обґрунтованість вартості, оригінальність та впровадження інновацій. Кожен з членів конкурсної ради оцінить проекти за 5-бальною шкалою, а переможців буде визначено за найбільшою кількістю балів. Результати конкурсу стануть відомі після другого засідання Конкурсної ради.

проектами, поданими на конкурс місцевих ініціатив навчальних закладів Шацького району можна ознайомитися на сайті Шацької районної ради, у вкладці “Проектна діяльність”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*