У Шацьку обговорили, як в Адамчуках проводитимуть Європейські дні добросусідства

19.07.2019 / Новини

Цьогоріч Європейські дні добросусідства на тимчасовому пункті перетину кордону «Адамчуки (Україна) –Збереже»(Республіка Польща)  проходитимуть з 9 по 11 серпня.

Такі українсько-польські заходи організовуються вже не один рік поспіль, улітку- інформують на сайті Шацької РДА.

З метою належного відзначення міжнародного заходу, 17 липня перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух , за участі голови Шацької районної ради Сергія Карпука, заступника голови райдержадміністрації Володимира Бугайчука, провів нараду з питань організації та проведення днів добросусідства.

У нараді також взяли участь члени організаційного комітету, представники митного пункту «Ягодин», відділів прикордонної служби «Світязь» та «Грабове», спеціалізованих служб району,  керівники управлінь, установ та підприємств району, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради.

Під час засідання присутні обговорили  програму Європейських днів добросусідства, а також план подальших дій щодо організації та проведення заходу. Зокрема мова йшла стосовно благоустрою території, підключення електроенергії, забезпечення дотримання громадського порядку та контролю за паркуванням автомобілів, медичного супроводу та інше.

На завершення наради Віктор Плейтух наголосив на належному виконанні  даних ним доручень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*