У Шацькому районі зафіксували другий випадок інфікування коронавірусом

26.04.2020 / Новини

Жителька Шацького району, яка перебуває на лікуванні у відділенні гематології Волинської обласної клінічної лікарні, інфікувалася коронавірусом.

У п’ятьох пацієнтів і шести медичних працівників Волинської обласної клінічної лікарні діагностували коронавірус. Про це розповів очільник медзакладу Олександр Дудар, інформує ІА «Волинські новини».

Як повідомили в Шацькій райдержадміністрації, хвора – жителька смт Шацьк, з 8 квітня перебуває на лікуванні в медустанові.

Наразі інфіковану шачанку разом з усіма гематологічними хворими перевели на лікування в Боголюби. Пацієнтів розмістили в окремих боксах, вони отримують необхідну медичну допомогу.

Олександр Дудар наголошує, що ситуація під повним контролем, а у відділенні гематології проведена тотальна дезінфекція. Медики з’ясовують можливі джерела інфікування, ними можуть бути як відвідувачі, так і сам персонал.

Нагадаємо, це вже другий випадок інфікування COVID-19 в Шацькому районі. Жителька села Пульмо, в якої діагностували коронавірус раніше, сьогодні в задовільному стані.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*