У Шацькому районі призову на строкову службу підлягають 257 осіб

13.11.2019 / Новини

У Шацькій райдержадміністрації 11 листопада  на оперативній нараді обговорили питання, пов’язані з призовом на військову строкову службу та військову службу за контрактом до Збройних сил України

Про стан виконання заходів, що пов’язані з призовом на військову строкову службу та військову службу за контрактом до Збройних сил України на території району інформував Валентин Борух, заступник військового комісара з територіальної оборони Шацького районного військового комісаріату, – інформує сайт Шацької РДА.

За його словами, в районному військовому комісаріаті згідно поданих списків підлягає призову 257 чоловік, з них призовників до 20 років – 39 чоловік.

На сьогоднішній день прибули для проходження медичної комісії – 60 призовників: завершили – 51 призовник, придатні (відстрочка) – 42 (33) призовники, з них відправлено в ЗСУ – 6 призовників, тимчасово не придатні – 3 призовники; непридатні – 7 призовники; проходять альтернативну службу – 2 призовники.

План до відбору кандидатів на військову службу за контрактом у IV кварталі 2019 року складає – 9 чоловік, відправлено – 2 чоловіки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*