У Шацькому районі прикордонники завадили контрабандистам переправити цигарки та горілку з Білорусі

18.11.2019 / Новини

У Шацькому районі прикордонники Луцького загону виявили  правопорушення, що пов’язані з незаконним переміщенням через кордон курива та спиртного.

Так, учора ввечері, неподалік українсько-білоруського кордону, в ході реалізації оперативної інформації, військовослужбовці відділу «Світязь» помітили легковий автомобіль, який прямував із Білорусі.

Транспортний засіб розвернувся і зупинився на кілька секунд поблизу кордону на території України. Невідомі особи з автомобіля швидко викинули пакунки та відразу прослідували на територію сусідньої країни, – йдеться на сайті Держприкордонслужби.

В ході перевірки місцевості правоохоронці виявили два пакунки та сумку з тютюновими виробами в кількості 1500 пачок сигарет і дві коробки з горілкою «Серебрянний руднік». Виявлений товар буде передано до фіскальної служби.

1 Коментар У Шацькому районі прикордонники завадили контрабандистам переправити цигарки та горілку з Білорусі

  1. Ото-то контробанда, зараз дотації, які надійшли на Любомльській і Шацькі райони підуть в карман то нічого , там суми не такі як за якісь цигарки, людина купила їх і хотіла продати, якісь трохи гроші заробити на прожиття.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*