У Шацькому районі посилено обстежуватимуть місця масового сукупчення людей

30.06.2020 / Новини

В Шацькому районі продовжать комісійні обстеження щодо дотримання протиепідемічних заходів в місцях масового скупчення людей.

Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні місцевої комісії ТЕБ та НС, яка відбулася 25 червня під головуванням заступника голови Шацької райдержадміністрації Володимира Самусєва , повідомляє сайт шацької РДА.

У роботі засідання участь взяли голова Шацької районної ради Сергій Карпук, в.о.начальника Шацького відділу поліції Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області Василь Саковець, начальник управління Держпродспоживслужби в Шацькому районі Василь Цвид, завідувачка сектору оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Наталія Борсук, члени районної комісії.

На порядку денному розглядалося питання про дотримання протиепідемічних заходів на території району.

Заслухавши інформації доповідачів, члени комісії обговорили питання, враховуючи оцінку поточної епідемічної ситуації та наявність ознак для посилення протиепідемічних заходів на території району.

В результаті засідання, з метою запобігання поширенню на території району інфекційного захворювання, а також дотриманням правил карантину прийнято рішення продовжити комісійні обстеження щодо дотримання протиепідемічних заходів в місцях масового скупчення людей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*