У Шацькому районі оголосили конкурс місцевих ініціатив для навчальних закладів

29.05.2020 / Новини

Колективи навчальних закладів Шацького району закликали взяти участь у щорічному конкурсі місцевих ініціатив.

Про це повідомляє пресслужба райради.

Шацька районна рада, відповідно до розпорядження від 26 травня 2020 року № 44-Р, оголошує районний конкурс проєктів місцевих ініціатив навчальних закладів, розроблених школами Шацького району (крім ОТГ), а також проєкти, розроблені та подані спільно навчальними закладами та громадськими організаціями.

Метою конкурсу є підтримка місцевих ініціатив та поширення позитивного досвіду, набутого у процесі реалізації проєктів.

Конкурс проводитиметься за наступними пріоритетними напрямками:

– створення умов для забезпечення рівного доступу громадян до якісної освіти, сучасних підходів до організації навчання, виховання і розвитку особистості, сучасного освітнього середовища, підвищення якості надання освітніх послуг в умовах переходу до Нової української школи;
– оновлення навчальної та матеріально-технічної бази закладів освіти;
– оснащення закладів загальної середньої освіти засобами навчання з фізики, хімії, біології, географії, математики, навчальним обладнанням і методичним забезпеченням для початкової школи.

Учасник подає заявку для участі у конкурсі проєктів місцевих ініціатив, форму якої затверджено додатком 1 до розпорядження від 26 травня 2020 року № 44-Р , який можна завантажити на сайті Шацької районної ради.

Заявки для участі у конкурсі проєктів подаються до 9 червня 2020 року включно, в електронній формі на електронну адресу районної ради: sh_rada@ukr.net, з позначкою «На конкурс».

Проєкти, подані учасниками, приймаються до розгляду після їх реєстрації виконавчим апаратом районної ради в установленому порядку. Документи, отримані після зазначеної дати, до участі в конкурсі не допускаються.

Максимальний розмір співфінансування проєкту за рахунок коштів районного бюджету становить 100 тис. грн. Кожен навчальний заклад може подати не більше двох заявок на конкурс.

Реалізація проєкту повинна бути завершена до 1 жовтня поточного року.

Кожен учасник конкурсу при поданні проєктної заявки повинен підтвердити можливість співфінансування не менше 5% від загальної суми витрат, необхідних для реалізації проєкту. Громадські організації додають завірений належним чином витяг зі статуту організації для підтвердження відповідності статутної діяльності організації оголошеним пріоритетним напрямкам конкурсу.

Інформація про результати конкурсу буде оприлюднена на офіційному вебсайті Шацької районної ради.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*