У Шацькому районі горіло 2 гектари торфу та чагарників

24.04.2020 / Новини

За добу на Волині трапилося 17 пожеж в екосистемах. Усі загоряння трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем громадян та зумисних підпалів сухої рослинності.

Про це йдеться на сайті Управління ДСНС у Волинській області.

Близько 10 години виникло загоряння торфу та чагарників на площі 2 га в урочищі Теретове біля села Кропивники Шацького району. На місці події були зосереджені сили та засоби 11 державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та місцевої пожежної охорони села Прип’ять: залучені два пожежні автомобілі та дві мотопомпи, працювали 14 вогнеборців. Пожежу локалізували. Гасіння триває. Станом на 09:00 23 квітня ліквідовано загоряння на площі 1 гектар.

Нагадаємо, 22 квітня трапилось загоряння сухої трави та чагарників на торф’яному полі поблизу села Рівне Любомльського району. Площа горіння осередками склала 0,05 га. Пожежу ліквідували співробітники 24-го державного пожежно-рятувального поста с.Старовойтове. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося запобігти поширенню вогню углиб угіддя на ділянки залягання торфу.

Цього ж дня рятувальники ліквідували пожежі сухої трави на відкритих територіях біля села Старовойтове Любомльського району.

Окрім того, біля Любомля рятувальники знову гасили сміттєзвалище.

Крім того, минулої доби силами команд лісової пожежної охорони ліквідовані 7 пожеж у лісах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*