У Шацькому районі 8 випускників шкіл стали медалістами (ФОТО)

14.07.2019 / Новини, Статті

У 2019 році навчальні заклади району із золотими та срібними медалями закінчили 8 випускників, з них шестеро учнів опорного закладу «НВК ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк, двоє – випускники опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. «Світязький ліцей».

Цьогоріч зі стін навчальних закладів Шацького району вийшли у світ 99 випускників – учнів 11-х класів, – пише Район.Шацьк.

Вікторія Моніч, золота медалістка ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк, ерудована, відповідальна, наполеглива у навчанні дівчина, завжди йде до мети, самостійна у висловленні своїх думок.

Учениця, яка з початкових класів та до 11 класу була призером у конкурсах з української мови ім. Петра Яцика і ім. Тараса Шевченка, призерка районних олімпіад з української мови і літератури, іноземної мови. Її хобі – вивчення іноземних мов та читання літератури. Логічне мислення, міцні знання та наполегливість допоможуть Вікторії здобути омріяну професію.

Вікторія Моніч

Вікторія Моніч

Лілія Козак також є золотою медалісткою. Дівчина старанна, здібна, скромна, дисциплінована, відповідальна, завжди користувалась повагою серед вчителів, була прикладом для однокласників та авторитетною ученицею серед них. Завжди ставилась із відповідальністю до будь-яких доручень та сумлінно їх виконувала.

Улюблені предмети – математика та англійська мова. Лілія була учасницею районних та обласних олімпіад, переможницею олімпіад з англійської мови та економіки.

Лілія Козак

Лілія Козак

Ірина Дунець – золота медалістка школи, староста класу. Відповідальна, енергійна, розсудлива, має лідерські якості. Старанно і наполегливо працювала протягом усіх років навчання, тому в свідоцтві про повну загальну середню освіту має тільки 11 і 12 балів.

Учасниця і переможець різних спортивних і творчих конкурсів, шкільних і районних олімпіад з різних предметів. Енергійна, доброзичлива, товариська, завжди усміхнена. Користується авторитетом у друзів та однолітків. На даний час має намір зробити правильний вибір професії, знайти свою стежку в житті. Вона не боїться труднощів і з нетерпінням чекає студентське життя.

Ірина Дунець

Ірина Дунець

Софія Яльницька – золота медалістка школи. Має глибокі та міцні знання з усіх предметів. Всебічно розвинена дівчина. Переможець І-го, призер ІІ-го та учасник ІІІ-го етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики та інформатики.

Переможець І-го, ІІ-го та ІІІ-го етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Була переможцем ІІІ-го етапу творчих робіт з історії. Товариська, комунікативна, чесна, справедлива, з нетерпінням чекає студентського життя. В документі про освіту має лише 11 і 12 балів.

Софія Яльницька

Софія Яльницька

Назарій Гірич – золотий медаліст школи. Має глибокі та міцні знання з усіх предметів. До навчання ставиться сумлінно. Учень має здібності до предметів суспільно-гуманітарного циклу.

Учасник і переможець спортивних і творчих конкурсів. Відповідальний, енергійний, розсудливий, постійно працює над самовдосконаленням. Як і кожен випускник хоче стати студентом вишу та здобути хорошу освіту.

Назар Гірич

Назар Гірич

Владислав Саковець – срібний медаліст школи. Під час навчання проявив себе здібним учнем. До навчання ставився сумлінно. З усіх предметів має високий рівень знань. Брав активну участь у спортивних і творчих конкурсах, у житті класу і школи. Переможець І-го та призер ІІ-го етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

Постійно працює над самовдосконаленням, розширенням кругозору, має різноманітні інтереси. Енергійний, доброзичливий, товариський, завжди готовий прийти на допомогу, вміє досягти поставленої мети. На майбутнє має намір зробити правильний вибір професії.

Владислав Саковець

Владислав Саковець

Тетяна Турич отримала золоту медаль за відмінні успіхи у навчанні Світязької школи. Має глибокі та міцні знання з усіх предметів. Активна, наполеглива, відповідальна, старанна, має різносторонні інтереси, впевнена в собі, вміє досягати поставлених завдань.

Вона — переможець І-го етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії, переможець І-го і призер ІІ-го етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики. Захищала честь ліцею на конкурсі ім. Т.Г.Шевченка. Також дівчина призер міжнародних турнірів з боротьби дзюдо.

Тетяна Турич

Тетяна Турич

Богдана Грицюк – срібна медалістка школи Світязької школи. Випускниця вирізняється креативністю, артистичністю та цілеспрямованістю. Вона — переможець І-го та призер ІІ-го етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови, інформатики, економіки, а також переможець І-го, призер ІІ-го та учасник ІІІ-го етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з екології.

Богдана брала участь у районному етапі Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика, була призером різноманітних вокальних конкурсів («Шацькі зірочки» та «Срібні дзвіночки»).

Богдана Грицюк

Богдана Грицюк

 

Віта Шепеля

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*