У Шацькій РДА відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

16.12.2019 / Новини

11 грудня  під головуванням заступника голови Шацької райдержадміністрації Володимира Бугайчука відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, організоване служюою у справах дітей райдержадміністрації (начальник Олена Кропивник).

У роботі комісії взяли участь члени комісії, а також запрошені громадяни, – інформує пресслужба Шацької РДА.

На порядку денному розглядалися питання щодо призначення піклування над дітьми позбавленими батьківського піклування, затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та тих, які опинились в складних життєвих обставинах.

На засіданні комісії заслухано громадян, які обґрунтували причини і мотиви звернення до органу опіки та піклування. В процесі розгляду питань, заявників ознайомлено із нормами законодавства та надано рекомендації керівників районних служб та спеціалістів відповідного профілю.

За результатами засідання комісією прийнято виважені рішення щодо розв’язання порушених питань з метою захисту прав та інтересів дітей.

Нагадаємо, Комісія з питань захисту прав дитини райдержадміністрації постійно працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту та соціальний захист.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*