У Шацькій РДА провели зустріч із власниками лісопильних об’єктів району

13.02.2020 / Новини

У райдержадміністрації відбулася зустріч з власниками лісопильних об’єктів Шацького району.

12-го лютого під керівництвом першого заступника голови Шацької райдержадміністрації Віктора Плейтуха відбулося засідання робочої групи з питань легалізації роботи лісопильних об’єктів та нелегального обігу деревини на території Шацького району.

Про це інформує пресслужба Шацької райдержадміністрації.

Участь у засіданні взяли члени робочої групи, окремі керівники установ, організацій району, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, поліції, податкової та Шацької ОТГ, а також власники лісопильних об’єктів.

Засідання робочої групи організовано з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання та мешканців району щодо недопущення нелегального обігу деревини без дозвільних документів, а також фінансової відповідальності за порушення вимог відповідного законодавства.

У підсумках засідання робоча група вирішила продовжити моніторинг діяльності наявних пилорам, деревообробних цехів і підприємств протягом року, а також продовжити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання та жителів району щодо недопущення порушень чинного законодавства.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*