У селищі Головне змагалися футболісти і дебютували черлідери (ФОТО)

08.09.2018 / Новини, Спорт

У п’ятницю, 7-го вересня, у селищі Головне відбувся турнір з міні-футболу серед шкіл Головненської ОТГ, приурочений Дню фізкультурника.

Ініціатор заходу — СК “Головне” за підтримки селищної ради, фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”, ВО “Батьківщина”.

Засновники та учасники турніру пропагують здоровий спосіб життя, футбол серед сільської молоді, а також підвищення рівня спортивної майстерності дитячих футбольних команд. Змагання цьогоріч провели вперше, проте організатори хочуть зробити їх традиційними.

У напруженій боротьбі перемогу вдалося здобути футбольній команді №1 Головненського ліцею.

Переможці отримали кубок за перше місце з турніру міні-футболу серед шкіл Головненської ОТГ, решта команд — грамоти за зайняті місця та футбольні м’ячі. Нагороди юним спортсменам вручили помічник народного депутата Ігоря Гузя Ігор Торба та голова СК “Головне”, депутат Головненської ОТГ Віктор Голян.

Справжньою окрасою свята та підтримкою футболістів став дебютний виступ черлідерів Головненського ліцею. Як розповів “КОРДОНу” селищний голова Микола Демедюк, ініціювали створення колективу керівник місцевого комунального закладу “Центр культури, дозвілля, спорту і туризму” Наталія Вашерук та вчитель хореографії Головненської школи Оксана Швець.

“Відтепер кожне спортивне дійство у громаді буде супроводжуватися виступами черлідерів, — каже Микола Демедюк. — Також юні танцюристки не проти виступати під час змагань в інших ОТГ”.

 

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*