У селищі Головне відзначили День місцевого самоврядування (ФОТО)

12.12.2018 / Новини

7-го грудня в залі міського будинку культури селища Головне відбувся урочистий захід з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування, на якому було відзначено кращих представників органів місцевого самоврядування громади.

На святкування були запрошені депутати селищної ради, старости старостинських округів громади та ветерани.

Про це йдеться на Facebook-сторінці громади.

Голова селищної ради Микола Демедюк привітав усіх, хто працював та працює у сфері місцевого самоврядування з професійним святом.

Кращих представників місцевого самоврядування нагороджено почесними подяками.

Зокрема, за вагомий особистий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування подякою Головненської селищної ради нагороджено Олександра Гегеру; за активну депутатську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено депутата Головненської селищної ради Юрія Микитюка та депутата Любомльської районної ради Тараса Остренка; за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, вагомий особистий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено Семенюк Анатолія Семеновича, Палія Василя Якимовича та Дзядука Василя Івановича.

Ведуча свята згадала усіх ветеранів органів місцевого самоврядування, а саме колишніх сільських голів та секретарів. У виступі подякувала за конструктивну працю в ім’я розвитку села, і побажавши на заслуженому відпочинку – спокійного і пристойного життя, щастя, радості, щоб повага й шана оточували вас і надалі.

Урочистості супроводжувались виступами працівників 2Центру культури, дозвілля, спорту та туризму2 Головненської селищної рада.

Усі присутні мали можливість насолоджуватись пісенними композиціями у виконанні Олександра Сиротюка, дуету Дарини Гулюк і Олени Суліковської (учениці Головненського ліцею) та керівника народного гурту “Соколи” Солодухи Василя.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*