У селі Світязь продовжують ремонтувати дороги (ФОТО)

20.10.2018 / Новини

Ремонт дороги по вул. Жовт­нева у селі Світязь розпочали ще пе­ред початком літнього сезону відпочинку.

Але через передачу дороги на баланс Департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА, довелось заново проводити тендери та визначати підрядника робіт, – пише Шацький край.

І от після проведення облдержадміністрацією усіх необхідних тендерних процедур (переможцем стала фірма «Вельт-Кепі­тал», яка вже працювала на окремих об’єктах в Шацькому ра­йоні. – Авт.), роботи з розширення та ремонту дороги біля озе­р­ної набережної протяжністю 1 кілометр 300 метрів відно­вились. Нагадаю, що цей відрізок дороги у Світязі відремон­тують від метеостанції до бази фізико-хімічного універ­ситету, на що потратять 12,5 мільйона гривень.

Подивитись, як тривають ремонтні роботи у Світязі, приїхав голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець.

– Ми активно працюємо, готуючись до наступного ту­ристичного сезону, поступово створюючи європейські умови відпочинку. Будується набережна біля центрального пляжу села Світязь, де будуть облаштовані парковки, велодоріжки, освітлення, лавки, пам’ятник продавчині легендарних місцевих пончиків. Роботи з розширення дороги планують завершити до 31 грудня цього року, – зазначив він.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*