У селі Столинські Смоляри освятили оновлену будівлю школи (ФОТО)

25.01.2018 / Новини

Затишні, оновлені класи другого корпусу Столино-Смолярської ЗОШ зустріли учнів після зимових канікул.

Кошти на ремонт виділила Рівненська сільська рада ще до утворення ОТГ. Ремонт виконував підрядник Валерій Теребуха. Нещодавно учнівський та педагогічний колективи вирішили провести освячення оновленої будівлі.

«Священик протоієрей Василь Лорентович після спільної молитви окропив класи святою водою, закликаючи Боже благословіння на тих, хто буде вчити і вчитися у школі, побажав усім присутнім працювати спільно в дусі християнської любові для того, щоб виховувати майбутнє покоління, — розповідає бібліотекар школи Валентина Поліщук.

— Розділити радість учнів, батьківської громади та педагогічного колективу завітав голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук. Очільник громади привітав вчителів та учнів школи, побажав їм сили, наснаги для подальших трудів та подякував за самовіддану працю, а школярам, які навчатимуться у оновленому корпусі школи, побажав успіхів, гараздів та гарних оцінок».

Після освячення гостей свята привітав шкільний хор різдвяними піснеспівами і колядками та подарував присутнім неймовірний святковий настрій. Користуючись нагодою, учні школи подякували Володимиру Крижуку за солодкі новорічні подарунки. Урочистості відбувалися біля новорічної ялинки, яка світилася вогниками, подарованими підприємцем Ігорем Гурком.

освячення2

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*