У селі на Волині хочуть робити чіпси

17.07.2018 / Новини

В одному волинських сіл хочуть створити підприємство, яке перероблятиме картоплю.

Про це йшлося у вівторок, 17 липня, під час засідання бюджетної комісії Волинської обласної ради, – пише Волинська правда.

На засідання комісії прийшов Хотешівський сільський голова Володимир Маковецький. Він розповів членам комісії, що хоче “привести” до села інвестора.

“Зараз багато жителів села їздять на заробітки в Росію, Польщу, Білорусь, а я хочу, щоб мої односельчани піднімали Україну та своє рідне село”, – сказав очільник села. Володимир Маковецький розповів, що хоче, щоб в селі було підприємство, яке займалося б переробкою овочів.

“На території сільської ради є земля на території колишнього колгоспу. Було б добре, щоб в село «прийшов» інвестор і створив якесь підприємство, наприклад з переробки картоплі. Тоді ті люди, які зараз на заробітках повернуться в село, щоб працювати вдома”, – зазначив хотешівський сільський голова. Члени комісії підтримали таку ініціативу. Тепер сільська влада буде займатися пошуками інвестора.

Довідково:

Село Хотешів знаходиться у Камінь-Каширському районі Волинської області. Населення становить 1800 осіб. Розташоване село Хотешів на північному-заході Камінь-Каширського району Волинської області. Його сусідами на сході є село Добре, на північному-сході село Котуш, на заході село Мельники-Річицькі Ратнівського району. Площа села становить 3188 га.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*