У селі Мельники облаштують громадське пасовище, а у Шацьку – центральний сквер

21.07.2016 / Новини

Депутати на черговій п’ятій сесії Шацької селищної ради врахували звернення жителів села Мельники.

Прохання громади озвучив Олександр Постернак: йшлося про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що розташоване поза межами села, в урочищі Ліс, та облаштувати громадське пасовище.

Про це інформує Шацький край.

Зокрема, депутати врахували звернення жителів села Мельники, яке зачитав Олександр Постернак, з проханням розробити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що розташоване поза межами села, в урочищі Ліс, та облаштувати громадське пасовище.

Коментуючи звернення Валентини Стаднік –  про встановлення знаку обмеження швидкості на цен­тральній вулиці урочища Гряда, Сергій Віннічук дав на розгляд депутатам приблизні проекти по центральній вулиці урочища Гряда (облаштування пішохідної зони) та скверу біля пам’ятника Тараса Шевченка (проекти будуть розміщені на сайті Шацької селищної ради для обговорення).

Було домовлено із власниками баз відпочинку про те, що за кошти селищної ради буде зроблено проект пішохідної зони Гряди, а на умовах дольової участі власників баз (якщо погодяться з таким проектом) він буде реалізовуватися.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*