У Римачівському НВК стартувала весняна акція “За чисте довкілля” (ФОТО)

18.04.2018 / Новини

Метою її проведення є утримання території населених пунктів у належному стані.

Про це у Facebook-спільноті “Любомльський край” пише користувач Катя Васильчук.

Так, 5-го квітня було проведено прибирання пришкільної території. До акції долучились учні, вчителі та техпрацівники НВК.

Після прибирання, переконані учні, подвір’я навчального закладу виблискуватиме чистотою. І в силах кожного школяра, щоб воно залишалось таким і надалі.

13-го квітня учні школи прибрали узбіччя дороги від річки Гапи до траси міжнародного сполучення Варшава – Київ. Рукавички та пакети для сміття, яких знадобилось чимало, надав староста села Богдан Зосимчук. Він теж присвятив кілька годин свого часу на прибирання узбіч від різного побутового непотребу разом зі школярами.

Школа також опікується пам’ятниками воїнам, загиблим у Великій Вітчизняній війні. Кожного року учні та учителі впорядковують територію біля Братської могили та меморіалу Слави. Вони загрібають, фарбують, висаджують квіти, підбілюють бордюри та дерева.

“Звичайно ж, приємно те, як відповідально поставились до проведення даної акції школярі, — йдеться у допис. — Це означає, що бесіди, виховні години вчителів не проходять безслідно. І наші учні є повноцінними і свідомими членами суспільства”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*