У Римачах турніром вшанували пам’ять загиблого Героя

30.07.2016 / Новини

В ці дні минає друга річниця, як за волю та незалежність нашої країни поклав життя наш земляк, прикордонник, молодший сержант Сергій Киричук.

Про це інформує видання “Наше життя”.

Сергій виріс у Римачах, тут вчився, був простим сільським хлопцем. А коли випало охороняти державний рубіж України, він, не роздумуючи, пішов у перших рядах.

Вже другий рік поспіль його пам’ять у рідному селі вшановують на футбольному турнірі. Цьогоріч до Римачів приїхали юні спортсмени з Головне, Полап та Згоран, також участь у змаганнях взяла місцева команда.

Учасники заходу вшанували героя хвилиною мовчання. Варто зауважити, що команда футболістів із Римачів в цей момент стала на коліна.

Команди змагалися за олімпійською системою. Кожна гра була напруженою, спортсмени віддавали всі сили на футбольному полі.

Перш, ніж нагородити переможців та призерів, депутат обласної ради Юрій Гупало, котрий першим відгукнувся стати спонсором змагань, подякував учасникам та висловив сподівання, що турнір пам’яті продовжуватиметься з року в рік.

«Я особисто підтримуватиму цей турнір. Приємно, що Сергія тут пам’ятають, шанують його ім’я та подвиг, — говорить Юрій Володимирович. — Всім нам бажаю мирного неба над головою, за що Сергій і загинув. Нехай Бог зробить так, щоб в Україну прийшли спокій та добро, щоб була радість на наших обличчях». Після цього з його рук капітани команд призерів отримали нагороди, а гравцям команди-переможниці, а ними стали футболісти Римачів, дісталися спортивні кепки.

Також слово взяв заступник начальника відділу прикордонної служби «Рівне» по роботі з персоналом майор Ігор Вакар: «Я не працював з Сергієм жодного дня, оскільки нещодавно прийшов сюди на службу. Та перше, про що мені розповіли товариші, це про його подвиг. Від себе особисто скажу, ми завжди пам’ятатимемо, що він зробив для України, адже молодший сержант Киричук заплатив надто велику ціну за нашу свободу. Намагатимемося завжди підтримувати рідних та допомагати чим зможемо».

Сільський голова Богдан Зосимчук подякував учасникам турніру, організаторам та спонсорам за допомогу в проведенні заходу. Висловив сподівання, що наступного року команд буде більше. Також зауважив, що проводитимуть даний турнір останньої неділі липня.

Переможці, юні футболісти з Римачів, отримали кубок з рук батька Сергія Киричука. Другу позицію посіли полапці, Головне та Згорани розділили третє місце. Також було визначено переможців у таких номінаціях, як кращий воротар — Назар Димедюк (Головне), кращий захисник — Олег Мучак (Полапи), кращий півзахисник — Богдан Савош (Згорани), кращий нападник — Мирослав Киричук (Римачі). Подарунки отримали наймолодші учасники змагань та найцінніші гравці з кожної команди.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*