У Рівненській ОТГ затвердили план суспільно-корисних робіт

31.03.2018 / Новини

27-го березня, відбулося засідання виконавчого комітету Рівненської сільської ради, на якому члени виконкому затвердили план роботи на ІІ-ий квартал 2018 року, розглянули питання щодо визначення переліку об’єктів та види робіт, де будуть працювати порушники, на яких накладено стягнення у виді суспільно-корисних робіт.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Рівненської ОТГ.

Під час засідання було розглянуто питання щодо розроблення Стратегії розвитку Рівненської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2023 роки та обговорено опитувальний лист жителів громади з підготовки цього питання. Було рекомендовано робочій групі з розробки Стратегії сприяти організації громадських слухань щодо цього питання.

Також члени виконкому визначили пріоритетні завдання благоустрою населених пунктів сільської ради, а КГ “Рівне” – надавачем послуги з вивезення твердих побутових відходів.

Було рекомендовано виконувачам обов’язків старост і членам виконкому:

– обговорити з жителями сільської ради питання щодо можливого заключення договорів з кожним домогосподарством або Публічного договору, що діятиме на всій території громади;

– провести організаційні заходи щодо запровадження роздільного збору сміття та визначити дату проведення громадських обговорень вищевказаних питань та Правил благоустрою і утримання території населених пунктів Рівненської об’єднаної територіальної громади з метою дотримання в них санітарного стану.

Після засідання виконавчого комітету свою роботу розпочала постійна комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестування та міжнародного співробітництва.

На засіданні обговорювались питання, що будуть внесені на розгляд чергової 32-ї сесії Рівненської сільської ради, зокрема про погодження проектів рішень про Програму фінансової підтримки комунального господарства “Рівне”, внесення змін до сільських програм та до рішення про сільський бюджет на 2018 рік та ін.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*