У Рівненській ОТГ говорили про роботу закладів культури (ФОТО)

30.03.2018 / Новини

Відбулася нарада при сільському за участю виконувачів обов’язків старост, працівників закладів культури, що розташовані на території Рівненської сільської ради.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Рівненської ОТГ.

Сільський голова Володимир Крижук звернув увагу присутніх, що з ІІ-го кварталу цього року заклади культури будуть працювати в новому форматі і входитимуть у КЗ “Центр культури, дозвілля, спорту і туризму”. Тому було запропоновано присутнім, якщо мають бажання написати заяву щодо прийняття їх на роботу з квітня 2018 року.

Керівник КЗ “ЦКДСТ” Павло Москалюк ознайомив присутніх із переліком посад та проінформував щодо кваліфікаційних вимог до них. Було проінформовано присутніх щодо умов роботи у новому статусі, окреслено ряд вимог і завдань, які буде виконувати цей заклад і, відповідно, працівники культури, які будуть в ньому працювати. Сільська рада на черговій сесії затвердить граничну чисельність працівників цього комунального закладу, згідно якої буде погоджено штатний розпис.

Заступник сільського голови Олена Пасаман внесла пропозицію розпочати роботу і спільно із освітніми закладами провести заходи щодо підготовки карти “зеленого” туризму та агросадиб в кожному старостинському окрузі, надати фото/відео та інформаційні матеріали про діючі народні і фольклорні колективи, інформацію про видатних людей громади, пам’ятки та перлини місцевого значення, які можуть зацікавити туристів або подорожуючих.

Зібрані матеріали дадуть можливість підготувати буклети, карти “зеленого” туризму з метою презентації місцевості на сайті громади та при проведенні районних, обласних, міжнародних заходів.

Під час обговорення було наголошено на забезпеченні протипожежного стану у закладах культури, зокрема на наявності засобів пожежогасіння і їх стану та доступності до аварійних виходів цих установах.

Обговорювались питання замовлення поліграфічної продукції для ведення гурткової роботи та надання платних послуг закладами культури Рівненської ОТГ.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*