У Рівненській, Гущанській, Забузькій та Полапівській школах планують облаштувати літні табори для оздоровлення дітей

28.01.2018 / Новини

За участю директорів навчальних та дошкільних закладів Рівненської об’єднаної територіальної громади було проведено нараду при сільському голові по питаннях військово-патріотичного виховання в навчальних закладах та організації літнього оздоровлення школярів.

Про це йдеться на сторінці громади у Facebook.

Заступник керівника академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Львові, полковник Юрій Гусар провів бесіду з присутніми щодо важливості військово-патріотичного виховання в навчальних закладах.

Він запевнив, що сприятиме методичним забезпеченням заходів та готовий співпрацювати в проведенні військових зборів учнів 9-11 класів із залученням фахівців академії щодо впровадження у виховний процес Всеукраїнської дитячо-юнацька військово-патріотичної гри «Джура», якає системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.

Рекомендував присутнім поліпшитии роботу в цьому напрямку.

Щодо питання оздоровлення дітей виступили: Савош Н.І.– начальник відділу освіти, Пасаман С.В.- головний спеціаліст відділу освіти та Гіль Р.П. -завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації.

Під час обговорення цього питання було вирішено вивчити можливість організації пришкільних таборів в Рівненській, Гущанській, Забузькій та Полапівській школах з метою охоплення більшої кількості дітей літнім оздоровленням.

Розглядалося питання щодо проведення «Веселих стартів» на базі Рівненського НВК для учнів 1-4 класів до 8 лютого 2018 року і організації підвозу учнів на цей захід з інших навчальних закладів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*