У Рівненській ОТГ відбулося засідання Молодіжної ради: про що говорили

18.10.2019 / Новини

11-го жовтня відбулося чергове засідання активу Молодіжної ради Рівненської ОТГ.

Про це йдеться на сайті громади.

Засідання відбувалось в кабінеті заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олени Пасаман, яка взяла участь у дискусійних питаннях молоді, ознайомила з Програмами сільської ради, якими передбачене стимулювання підприємців-початківців і представників аграрного сектору та жителів громади, які утримують ВРХ і молодняк та запевнила присутніх, що виконавчий апарат сільської ради готовий іти на зустріч і сприятиме ініціативам молоді щодо культурного та соціально-економічного розвитку громади.

Представники молодіжної ради активно обговорювали необхідність створення молодіжної громадської організації, яка сприятиме залученню грантових коштів у громаду і розвиватиме її.

Не залишилось поза увагою питання сприяння організації змістовного дозвілля молоді. Зокрема наголошувалось на необхідності встановлення спортивних тренажерів та перенесення на інший майданчик існуючих спортивних споруд в с.Столинські Смолярі, про що молодь підготувала  відповідне  звернення до сільського голови.

На порядокденний були винесені такі питання:

  1. Про переобрання секретаря дорадчо-консультативного органу  «Молодіжна рада».

Інформував Смолярчук С.В.- голова Молодіжної ради

  1. Про обговорення готових проектів логотипу Рівненської громади та проведення громадського обговорення через інтернет-ресурс для визначення переможця.

Інформував Синчук В.С. –  секретар Молодіжної ради.

  1. Про перспективи створення молодіжного центру на території Рівненської ОТГ.

Інформував Смолярчук С.В.- голова Молодіжної ради

  1. Про  можливі шляхи заохочення жителів Рівненської ОТГ займатися сільським господарством, малим підприємництвом, тощо.

Інформували: Ключук М. І. – член Молодіжної ради та Смолярчук С.В.- голова Молодіжної ради.

  1. Про можливі шляхи створення молодіжних просторів шляхом спільної роботи молоді із сільськими бібліотеками і клубними установами (для чого це потрібно) та перспективи позитивних наслідків такої співпраці.

  Інформував Смолярчук С.В.- голова Молодіжної ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*