У Рівненській ОТГ удосконалювали навики із надання адміністративних послуг

12.09.2019 / Новини

Протягом шести днів в рамках Програми «U-LEAD з Європою» для працівників Рівненської сільської ради проводитимуться тренінги.

10-го вересня, у перший день тренінгу, було опановано два навчальні модулі. Основні питання, що обговорювались – це «Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг», «Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання».

Тренінг проходив продуктивно, учасники заходу почули багато цікавої та важливої інформації. Зокрема, детально обговорили повноваження органів місцевого самоврядування у наданні адміністративних послуг; засади доброчесності в органах місцевого самоврядування; типові проблеми отримання адміністративних послуг з точки зору громадянина.

“Висловлюємо подяку Програмі «U-LEAD з Європою» та тренеру Вікторії Романюк за здобуті знання, чудову атмосферу, досвід, який необхідний для роботи. Чекаємо на проведення наступних тренінгових модулів”,- йдеться насайті Рівненської ОТГ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*