У Рівненській ОТГ стартував міжнародний проєкт з туризму та збереження культурної спадщини

08.12.2019 / Новини

1 грудня у Рівненській ОТГ  розпочали реалізацію проекту «Польсько-українське співробітництво для розвитку туризму та збереження культурної спадщини на території, охопленій торговою маркою Живописний Схід».

Про це інформують на сайті громади.

Проект реалізовується за фінансової допомоги Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2014-2020 роки у партнерстві з МГП «Хелмська земля» та муніципалітетами: Бялополе, Дорогуськ, Камінь, Лесьньовіце, Войславіце та ?mud? та Рівненською сільською радою (Україна).

Проект включає реалізацію 8 транскордонних культурних заходів, включаючи майстерні з кустарного мистецтва та кулінарії, культурні фестивалі, турнір по активності та дводенний транскордонний велосипедний велопробіг біля Гущанського озера.

В результаті реалізації проекту буде підготовлено видання, яке сприятиме культурній та історичній спадщині регіону, будуть визначені туристичні та велосипедні маршрути, розроблено стратегічний документ для пропаганди та збереження місцевої культури та місцевої історичної спадщини.

Період реалізації проекту: 01.12.2019 – 30.09.2020.

Загальна вартість проекту: 66 055,00 євро, включаючи суму гранту 59 449,50 євро.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*