У Рівненській ОТГ шукають фахівців на вакантні посади

04.12.2019 / Новини

Рівненська сільська рада оголосила конкурс на заміщення вакантних  посад адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг Рівненської сільської ради» та спеціаліста I категорії відділу з питань юридичного забезпечення, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності.

Відповідне оголошення опубліковане у газеті «Наше життя» за 4 грудня.

Кандидати на першу посаду повинні мати громадянство України, повну вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи в органах місцевого самоврядування та державної служби не менше 1 року або стаж роботи в інших сферах управління не менше 3 років, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері.

Схожі вимоги і до претендентів на посаду спеціаліста І категорії — різниця лише у тому, що освіта може бути повною вищою за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, бакалавра, а щодо володіння комп’ютером, то кандидату достатньо навиків у режимі користувача.

Перелік документів, що подаються на конкурс:

  1. Заява про участь у конкурсі
  2. Особова картка П-2ДС
  3. Декларація про майно доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2016 рік
  4. Копія паспорта
  5. Копія ідентифікаційного коду
  6. Копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних)
  7. Копія документа про освіту, підвищення кваліфікації
  8. Копія трудової книжки
  9. Дві фотографії розміром 3 х 4
  10. Згода на обробку персональних даних.

Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня опублікування оголошення. Кандидати на посади складатимуть іспити на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про засади та запобігання та протидії корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці звертатися за адресою: с. Рівне, вул. Шкільна, 2 (кабінет секретаря сільської ради).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*