У Рівненській ОТГ провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил карантину (ФОТО)

09.04.2020 / Новини

З 31-го березня по 4-те квітня на території Рівненської ОТГ проводилася робота щодо заходів боротьби з поширенням гострої хвороби COVID – 19 та роз’яснення санітарно- протиепідемічних правил і норм.

По це йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Відповідні заходи здійснювались дільничним офіцером поліції сектору превенції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області ст. лейтенантом поліції Стернічуком В.О. спільно з працівниками Рівненської сільської ради.

З цією метою відвідувалися торгівельні заклади, АЗС та інші підприємства, установи та організації, під час візиту наголошувалось на відповідальності за порушення правил карантину, передбачену ст. 44-3 КУпАП та ст. 325 КК України.

Крім цього здійснювався контроль (перевірка) осіб, котрі повернулися із заробітків з країн ЄС на предмет дотримання заходів самоізоляції та правил карантину.

Одночасно, в ході проведених заходів відвідали осіб похилого віку (особливо самотніх), сім’ї, які потребують допомоги в період протидії та поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. З вказаною категорією осіб проводилась роз’яснювальна бесіда щодо загрози власній безпеці та запобігання скоєнню стосовно них правопорушень пов’язаних з шахрайством та іншими протиправними діями.

За вище вказаний період порушень правил карантину не виявлено, робота в даному напрямку продовжується.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*