У Рівненській ОТГ працюють над проєктом бюджету громади на 2020 рік

29.11.2019 / Новини

На засіданні 28-го листопада депутати та чиновники мали можливість висловити свої пропозиції до проєкту бюджету Рівненської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Начальник фінансово-бухгалтерського обліку та звітності Світлана Стець поінформувала присутніх про особливості формування документу та основні його показники. Депутати активно обговорили всі озвучені цифри та внесли свої пропозиції. Проєкт бюджету також опрацьовуватимуть профільні комісії, які засідатимуть напередодні сесії.

Друга частина засідання була присвячена обговоренню плану стратегічного розвиту громади на 2020-2027 роки. Депутати обговорили перспективи розвитку громади, стратегічні та операційні цілі по його реалізації і очікувані результати та показники. В діаграмах було представлено аналіз показників рівня нинішнього стану громади та перспективи розвитку.

До прийняття рішення про схвалення Стратегії ще відбудуться громадські слухання, де будуть враховані всі пропозиції та зауваження до цього стратегічного документа розвитку громади на 2020-2027 роки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*