У Рівненській ОТГ організували заходи до Дня місцевого самоврядування

02.12.2019 / Новини

Заходи до Дня місцевого самоврядування в Рівненській ОТГ розпочались вже 1 грудня. В Гущанському будинку культури зустрілись колишні голови та секретарі сільських рад, щоб поділитись спогадами і просто поспілкуватись.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Концертні номери та цікаву програму підготували працівники КЗ «Центр КДСТ», а з вітальним словом та словами вдячності за вагомий внесок  кожного з присутніх у соціально-економічний розвиток своїх сільських рад виступили сільський голова Володимир Крижук та заступник Олена Пасаман.

В.о. старост поділились планами щодо перспектив розвитку кожного старостинського округу і громади в цілому. Присутні в ході спілкування згадали і районних керівників, які сьогодні на заслуженому відпочинку або працюють в інших сферах. 

“У невимушеній щирій атмосфері промайнуло кілька годин заходу, а присутні зворушливо і щиро дякували за свято, яке варте того, щоб стати традиційним. Адже головна цінність – люди, які живуть поруч, які переймались у свій час тими ж проблемами, що і ми сьогодні, і хоча вони тепер не при владі, продовжують хвилюватись за долю нашої Рівненської громади і перспективи її розвитку”,– йдеться у повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*