У Пулемці на День села урочисто відкрили дитячий майданчик (ФОТОрепортаж)

01.10.2019 / Відео, Новини

В останню неділю вересня біля клубу села Пулемець було гамірно та весело, адже в цей день місцеві жителі зібралися на святкування Дня села.

Приємним подарунком для найменших жителів населеного пункту стало урочисте відкриття дитячого майданчика.

Після цього святкування перенеслося на відкриту сцену, встановлену два роки тому за сільським клубом. Традиційно благословив та вітав зі святом племчан настоятельмісцевого Свято-Михайлівського храму отець Сергій Богдан, пише Район.Шацьк.

Привітав односельчан та гостей свята голова Пулемецької сільської ради Василь Демедюк, відзначивши те, що у селі, де немає ні виробництва, ні особливо великих доходів до бюджету, завдяки небайдужим та активним місцевим жителям робиться чимало хороших справ: два роки тому в селі відкрили нове приміщення поштового відділення, завершується добудова сільського клубу, а в приміщенні сільської ради майже завершили добудову кімнати для пожежної охорони. Чимало зусиль доклали до облаштування дитячого садочка та школи, зробили сцену.

Від керівництва району вітав пулемчан і голова Шацької районної ради Сергій Карпук, побажавши усім натхнення, плідної праці на благо рідного села, достатку та благополуччя у домівках.

«Найгірші часи село вже пережило, адже нам вдалося зберегти школу та ФАП. Село має гарне географічне розташування та озеро, яке своєю красою та потенціалом не поступається Світязю. Тут є гарні, працьовиті люди, котрі хочуть жити тут і працювати задля розвитку свого села», – відзначив голова райради.

Він також вручив грамоти районної ради Сергієві Поліщуку, Світлані Кияновській, кухареві ДНЗ «Барвінок», Андрієві Жучику, Анатолієві Суходолу. Грамоти Шацької РДА отримали за сумлінну працю, відповідальність, вагомий особистий внесок у розвиток сільської ради, активну життєву позицію та з нагоди Дня села Михайло Ільчук, Валентин Коваль, Віталій Лошак, Олексій Кузьмич.

Володимир Бащук, помічник народного депутата України Степана Івахіва, вітаючи пулемчан зі святом, заодно передав вітання від народного депутата та від благодійного фонду «Патріоти Волині», зачитавши вітальну листівку.

Миру, спокою та злагоди у домівках побажав жителям села Володимир Бащук та презентував від благодійного фонду подарунки для розіграшу у святковій лотереї. У свою чергу Василь Демедюк подякував нардепу та його помічникові за те, що вони завжди відгукуються на прохання жителів села та допомагають у вирішенні проблемних питань.

А зі сцени ведучі заходу Катерина Коваль та Аліна Дорош представляли концертні номери та присвячували вірші своїм односельчанам та рідному краю. Пісенні дарунки лунали від місцевих артистів та гостей (концертну програму підготували під керівництвом завідуючої клубом села Пулемець Наталії Войтович).

Насолоджувалися глядачі українськими піснями, у яких – зізнання у любові до рідного села та краю («Село моє», «Зеленеє жито», «Гуляй, село», «Синє небо», «Ой, село»), сміялися з гумористичних танців під веселі пісні відомого гурту «Лісапетний батальйон», гумористичних сценок «Медична реформа» та «Дві подруги» у виконанні місцевих актрис – учениць школи.

 

Порадували виступами запрошені гості – Микола Регещук та запальний колектив молодиць із села Самійличі.

img title=”” src=”https://shatsk.rayon.in.ua/upload/news/6/1569918830180/31_img_1101.jpg” alt=”” />

Родзинкою концерту став виступ заслуженого артиста України Адама Горбатюка, котрий приїхав поспівати для жителів села на прохання сільського голови Василя Демедюка.

Опісля – розіграш святкової лотереї. Головний приз – пилосос від фонду «Патріоти Волині» виграла Катерина Мегель, плед – Наталія Ільчук, чайник – Анастасія Ільчук, набір рушників – Ірина Ільчук, вентилятор дістався Юлії Шевчик.

Завершилося свято молодіжною дискотекою під живу музику.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*