Шацькі правоохоронці прозвітувалися за тиждень

16.04.2018 / Новини

Протягом тижня до відділення поліції надійшло 32 повідомлення про події.

Серед яких – 5 конфліктів в стані алкогольного сп’яніння на побутовому ґрунті, що сталися в селах Положево, Плоске, Світязь та селищі Шацьк, в результаті однієї з них місцевий житель села Плоске, 1993 року народження, звернувся за допомогою до лікарів.

Про це повідомили у прес-службі поліції Шацька.

Житель Шацька в рамках Місячника добровільної здачі зброї приніс на утилізацію ствол гладкоствольної рушниці. А на одній з вулиць селища сталася аварія, потерпілих немає, однак автомобілі зазнали механічних пошкоджень (на водія-винуватця складено адміністративний протокол). Крім того, на одній з центральних вулиць Шацька було пошкоджено знак обмеження швидкості руху (проводяться заходи з встановлення особи правопорушника).

У селах Підманове та Мельники зафіксували випадки насильства у сім’ї.

Працівниками поліції складено 31 протокол про адміністративні правопорушення, серед яких 21 – за порушення правил дорожнього руху, зокрема 1 – за керування транспортним засобом в стані сп’яніння, 4 – за розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях та появу в стані алкогольного сп’яніння, виявлено по 1-му факту доведення неповнолітнього до стану сп’яніння, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, невиконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей та вчинення насильства в сім’ї.

Вказаними заходами адміністративного впливу працівниками поліції накладено штрафів на суму 2330 грн. та скеровано на розгляд суду 4 адміністративні справи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*