У поліції прокоментували ДТП, у якій загинув голова Шацької громади (ФОТО)

16.11.2017 / Новини

Поліція розслідує обставини смертельного ДТП, у якому загинули голова Шацької громади Сергій Віннічук та активістка Любов Маригода.

Про це повідомляє прес-служба волинських правоохоронців.

Нагадаємо, що в середу ввечері, 15 листопада, в селищі Голоби Ковельського району автомобіль «Mercedes-124» врізався у вантажівку «ЗІЛ-131», яка рухалася в попутному напрямку. Двоє пасажирів легкового авто загинули на місці пригоди, водія та ще одного пасажира цього ж транспортного засобу госпіталізували.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 18 годині на автодорозі, сполученням «Луцьк-Ковель». На вулиці Луцькій у селищі Голоби автомобіль «Mercedes-124», під керуванням 27-річного жителя селища Шацьк, допустив зіткнення з лісовозом, який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди загинули 58-річний Сергій Віннічук та 42-річна Любов Маригода, котрі були пасажирами легкового автомобіля. Від отриманих травм вони померли на місці ДТП. Водія «Mercedes-124» та 54-річну його пасажирку госпіталізували в реанімацію Ковельської центральної районної лікарні.

За фактом смертельної автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*