У поліції повідомили подробиці аварії на трасі Ковель-Ягодин

02.10.2017 / Новини

Учора ввечері до Турійського відділу поліції надійшло повідомлення про те , що в селі Миляновичі на перехресті траси “Ковель-Ягодин” та дороги на с. Миляновичі автомобіль «Mersedes» зіткнувся з вантажівкою.

Внаслідок автопригоди водія «Mersedes» госпіталізували. Водій вантажівки не постраждав, – інформують у прес-службі поліції Волині.

Під час виїзду на місце події слідчо-оперативної групи поліцейські встановили, що близько 22:20 поблизу повороту на село Миляновичі Турійського району 31-річна ковельчанка, керуючи автомобілем марки «Mersedes», рухаючись по дорозі «Ковель-Ягодин» в напрямку Ковеля, ймовірно, виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з вантажівкою «Renault Magnum» під керуванням жителя Луцького району.

Внаслідок автопригоди ковельчанка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували в реанімацію Ковельської ЦРЛ. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження, доставлені в Турійське відділення поліції. Водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав.

За цим фактом слідчі Турійського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*