У Полапівському дитсадку відбувся випускний у ретро-стилі (ФОТО)

11.06.2018 / Новини

Незвичний випускний, у дусі “стиляг” відбувся у Полапівському дитсадку.

У святковому залі закладу, прикрашеному у стилі ретро, зібралися батьки, родичі та друзі маленьких випускників, аби разом з ними відсвяткувати останній день навчання у садочку, – йдеться на Facebook-сторінці дитсадка.

Під композиції 50-х років винуватці торжества – красуні гангстера, стиляги-хлопці разом з тематично зодягнутими наставниками – розпочали ретро-випускний.

Діти танцювали запальні танки “Бугі-вугі” та “Рок-н-рол”, розказували вірші та співали пісень. Так, маленькі випускники ділилися своїми знаннями, здобутими у садочку. У дитячому закладі було неабияк весело та жваво.

Наприкінці ретро-випускного дівчатка станцювали прощальний вальс з татусями,який до сліз розчулив всіх присутніх. Відтак, з словами подяки за гідне виховання підростаючого покоління до наставників та керівництва садочка звернулися батьки вихованців.

Настала урочиста мить – завідуюча закладу А.О. Бубен вручила випускникам дипломи про закінчення навчання у садочку та подарунки.

Завершилося свято на подвір’ї садочка, де діти випустили увись повітряні кульки та назавжди попрощалися з дошкільним закладом.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*