У Полапівському дитсадку привітали мам та бабусь з 8 березня (ФОТО)

10.03.2019 / Новини

“Восьме березня настало Свято наших милих мам” під таким гаслом відбулося свято в Полапівському ЗДО “Сонечко”.

Свята проводились у святковому залі, який яскраво оформлений, відповідно до тематики свят та пори року. Батьки пошили для дітей сценічні костюми відповідно до ролей дітей, які вражали своєю вишуканістю, різноманітністю, – повідомляється на Facebook-сторінці  Рівненської ОТГ.

Всіх жінок, мам, бабусь, сестричок, дівчаток привітали джентльмени і як справжні чоловіки, хлопчики зізналися в теплих почуттях усім жінкам.

Розмірковуючи, який найкращий подарунок зробити мамам , дійшли до висновку, що найкращим подарунком для любих мам будуть їхня любов та палаючі серця.

Всім присутнім дуже сподобалося танець “Цьом цьом”, яку подарували мамам діти молодшої групи.

Cвоїми успіхами та вміннями , якими оволоділи на музичних заняттях, поділилися дівчатка старших груп. Вони подарували мамам весняний танець квітів.

А ще були пісні, веселі і ліричні, про весну, про мам, про бабусь, про подружок дівчаток.

Не залишилися осторонь і дорослі. Тата і мами, бабусі кружляли разом з дітьми у танцях. А під час проведення ігор проявили високий артистизм, винахідливість та спритність.

За веселими таночками, піснями, сценками, віршами іграми час сплинув непомітно, тож на прощання – подарунки від дітей зроблені власними руками.

Усі присутні отримали величезне задоволення від свят.

Свято 8 березня в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*