У Польщі посилюють карантин

27.09.2020 / Новини

Через різке зростання хворих на коронавірус, влада Польщі прийняла рішення про посилення карантину.

У Польщі з наступного тижня стане суворішим карантин в червоних і жовтих зонах через різке зростання інфікування коронавірусом. Про це заявив представник МОЗ Польщі Войцех Андрусевич, – інформує “Кореспондент“.

“Міністр охорони здоров’я запропонує обмеження в червоних і жовтих зонах, і, імовірно, ці обмеження незабаром з’являться. Це будуть обмеження, що стосуються можливості зустрічей, контактів людей”, – сказав Андрусевич.

У відомстві тривають активні консультації з експертами щодо подальшої стратегії боротьби з COVID-19. Карантин полягатиме не в закритті кордонів, а в точковій протидії поширенню COVID-19, завдяки введенню обмежень в окремих повітах.

Андрусевич додав, що найближчим часом кількість інфікованих COVID-19 в Польщі буде зростати через повернення людей до нормального ритму життя після періоду літніх відпусток.

Напередодні повідомлялося, що в Польщі рекордна кількість заражень COVID за добу. У країні провели понад 20 тисяч тестів і виявили більше тисячі випадків коронавірусу, 25 осіб померли.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*